Over ons

Al ruim tien jaar uw betrouwbare partner in transport en specialist in winkeldistributie

✔️ Winkeldistributie (FMCG)


✔️ Dedicated Transport


✔️ Farmaceutisch Transport (GDP)


KSZ Transport is duurzaam

KSZ transport, specialist in winkeldistributie en Dedicated Transport, heeft een wagenpark met een groot aantal vrachtwagens en ervaren chauffeurs, die uw goederen snel en op verantwoorde wijze van A naar B brengen. Het volledige wagenpark voldoet aan de strenge milieueisen en CO2-normen voor transportmiddelen. Een onnodige belasting van het milieu wordt zo voorkomen! Iets wat goed aansluit op uw maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen. Hoe kunnen we uw transport- of distributieproces optimaliseren?

KSZ Transport groeit

Met 50 toegewijde chauffeurs, een groeiend wagenpark, focussen we ons op het bieden van innovatieve transportoplossingen voor zowel winkeldistributie als farmaceutisch transport (GDP transport), die aansluiten op uw wensen. KSZ Transport verzorgt (Dedicated) transport in de Benelux. Van koerier zijn we uitgegroeid tot een volwaardige transportpartner, waar u vanop aan kunt. Nu en in de toekomst.

KSZ Transport is innovatief

KSZ transport, specialist in winkeldistributie en Dedicated Transport, beweegt mensen en goederen. Dan doen we met zoveel passie en zorg, dat u altijd het in het middelpunt staat. Vanuit uw vraag zijn we ook continu bezig met innovatie en zoeken we de samenwerking op met partners die net als wij vanuit de klant denken. Uw transport proces wordt geoptimaliseerd in TAS TMS. De slimme boordcomputers van Trimble ondersteunen onze chauffeurs onderweg naar u.

certificaten

ksz transport certificaten

Wij zijn u graag van dienst