Over ons

Ons Verhaal

Vervoer is onze passie! Zeecontainers, producten binnen de detailhandel, een geconditioneerd transport of ADR-goederen, het zijn slechts voorbeelden van transporten waarbij we u graag van dienst zijn. KSZ Transport werd in 2012 opgericht binnen Goes, waarvandaan transporten door heel Nederland werden uitgevoerd. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, werd begin 2020 een nieuw pand geopend in Moerdijk. Zo kunnen we u en onze andere partners nog sneller van dienst zijn!

(INTER)NATIONALE TRANSPORT

Als transportbedrijf in Moerdijk voorzien we u niet alleen in transporten binnen Nederland. We kunnen uw goederen bijvoorbeeld ook naar de haven van Antwerpen brengen, of deze afleveren in Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Door ons breed te oriënteren kunnen we u vrijwel altijd van dienst zijn. Dit geldt niet alleen voor de bestemming van uw goederen, maar ook voor de manier waarop deze vervoerd dienen te worden. Onze vrachtwagens zijn uitgevoerd met een Track&Trace-systeem, zodat u uw lading altijd kunt volgen.

Diverse vormen van transport

Wist u bijvoorbeeld dat KSZ Transport u helpt bij het vervoer van gevaarlijke ADR-stoffen? Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar en bent u verzekerd van een professionele aanpak. Ook voor het vervoer van levensmiddelen kunt u bij ons terecht. Het wagenpark van KSZ Transport beschikt over vrachtwagens die een geconditioneerd transport mogelijk maken. We kunnen de temperatuur tot 30 graden Celsius laten stijgen, of juist tot 30 graden Celsius onder nul laten dalen. KSZ garandeert u een passende transportoplossing.

Zekerheden van KSZ Transport

Niet alleen met de moderne technologie in onze voertuigen probeert KSZ Transport zich te onderscheiden. Er zijn meer redenen die ons tot een uniek transportbedrijf maken. Wij zijn uw partner in transport door de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn Paychecked gecertificeerd en beschikken over de NIWO-eurovergunning. Ook is het mogelijk om uw lading overal te volgen middels ons Track&Trace-systeem. Neem direct contact met ons voor meer informatie.

certificaten

ksz transport certificaten

Wij zijn u graag van dienst