KSZ Transport is een jong dynamisch bedrijf wat zich kenmerkt door het vinden van creatieve oplossingen voor elk logistiek vraagstuk; wij gaan geen uitdaging uit de weg.
Wij staan voor Kwaliteit, Flexibiliteit en Betrouwbaarheid.

Wij beschikken over een jong wagenpark dat voldoet aan de strenge milieu-eisen op het gebied van CO2-uitstoot en voorzien is van state-of-the-art tracking systemen. Onze kundige chauffeurs worden hiermee in staat gesteld om aan alle mogelijke eisen van de klant te voldoen.

Een breed scala aan middelen en een directe link met onze zusterorganisaties Koeriers Service Zeeland en Koeriers Service Utrecht, maakt dat wij landelijk elke opdracht efficiënt kunnen volbrengen. Onze chauffeurs zijn dankzij de modernste communicatiemiddelen in staat de wensen van de klant exact tot uitvoering te brengen. De flexibiliteit van ons bedrijf vindt dan ook zijn grondslag in deze custom-fit approach.

KSZ Transport ziet zichzelf in de nabije toekomst als totale logistieke dienstverlener op (inter-)nationaal niveau. Wij streven hierbij naar een sterk gestroomlijnd logistiek proces, welke wij zorgvuldig coördineren met behulp van innovatieve IT-oplossingen en een continu groeiend jong wagenpark.