Met behulp van een jong wagenpark en professionele chauffeurs zijn wij in staat uw product zowel binnen als buiten Europa tijdig en in perfecte conditie af te leveren. Onze representatieve chauffeurs dragen zorg voor een correcte levering van uw producten alsmede een professionele uitstraling van uw bedrijf. Wij zijn een Flexibel en Daadkrachtig bedrijf dat door een uitgebreid netwerk uw wens centraal kan stellen.
Door onze samenwerking met een ervaren partner zijn wij in staat om transport per zeecontainer van A tot Z te realiseren. Tot de mogelijkheden behoren o.a. maar niet uitsluitend:
- 20’/30’/40’/45’ containers
- ADR-goederen (gevaarlijke stoffen)
- Shunts tussen havens
- Intern havenverkeer
Diverse koel- en vries producten, zoals groenten, fruit en andere levensmiddelen worden door ons geheel volgens uw wensen getransporteerd naar de klant binnen een temperatuur bereik van +30°C tot -30°C. Doormiddel van ons innovatieve Tracking Systeem bent u in staat om uw zending te volgen en de temperatuur te controleren.
Van enkel pakket tot volle trailer wordt uw opdracht zorgvuldig uitgevoerd, waarbij uw wensen centraal staan.  Het verzorgen van uw dagelijkse distributie, alsmede incidentele opdrachten nemen wij graag voor onze rekening. Op professionele wijze vormen wij een verbinding tussen U en de klant. KSZ Transport houdt de motor warm!